wieslawpyza 03.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 POZDRAWIAM wszystkich budujacych sie ,oraz tych co sie wybudowali w CHOTOMOWIE,jestem NOWYM na waszym forum,niedługo kupie działkę w Dądrowie Chot. na ul.Wspólnej.Mam kilka pytań .Gdzie załatwia sie sprawy zwiazane z ENERGETYKA, czy dłygo trzeba czekać na warunki /prąd mam po dwóch stronach działki,tj.skrzynki rozdzielcze naziemne/,czy załatwialiście to poprzez uprawnionego elektryka ? czy sami?Następna sprawa ,nad która sie głowie i wertuje rózne zródła,to OGRZEWANIE DOMU POMPĄ CIEPŁA,znalazłem kilka firm ,które stosuja wg mnie i innych użytkowników najlepsze rozwiązania technologiczne,ale te CENY /średni to 48 tys zł z ogrzewaniem podłogowym o pow;100m2/.Bo z gazem ziemnym to narazie nic nie wiadomo.CZY POLECICIE Z czystym sumieniem Budowlańców ,którzy wam wybudowali,i sa warci polecenia?Mam zamiar budować sie od wiosny 2007r. Pozdrawiam wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 03.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Sprawy związane z energetyką załatwia się w Legionowie, przy ul. Piłsudskiego 31A (tel. 767 50 20) - budynek obok centrum błękitnego. Może swoje zapytania napisz jeszcze w Chotomów Grupa?Na pewno więcej osób spotkasz ze swoich okolic. PozdrawiamGrazyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts