michall.m 05.09.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cześć, no to i ja zrelacjonuję swoje osiągi , juz jestem po tych wszystkich, no może prawie wszystkich papierach, o których pisałam kilka mc temu. Domeczek mam juz wytyczony i od przyszłego tygodnia wkracza kopara i panowie murarze.... Cieszę się jak małe dziecko i była to dla mnie historyczna chwila.... Całą operację wytyczania budynku moja córeczka przespała w samochodzie, a potem pokazywałam jej gdzie co bedzie i o ile czterolatek może coś z tego pojąć, to widząc moją radość tez się cieszy, że bedziemy miały domek i każda swój pokoik i bedzie z nami babcia, 2koty i pies, a moze i dwa..... acha, domek bedzie montowany dopiero w listopadzie i modlę się o piekną, długą, słoneczna jesień i żeby mi dali w banku mały kredyt na wykończenie Pozdrawiam Dziewczęta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 05.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 o rany nie tu to miło pójść, przepraszam, że nabałaganiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts