Martin 12.08.2002 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2002 Witam łodziaków i nie tylko...Cieszę się, że w końcu tu trafiłem, choć przypadkowo. Też się buduję w okolicy Łodzi, ale w żadnym z wymienianych przez Was kierunków. Są to okolice Tuszyn-lasu. Dom będzie z poddaszem. Na dole salon z kuchnią i jadalnią + łazienka i spiżarka. Na górze 3 sypialnie + łazienka.Jeśli chcecie zobaczyć projekt to zapraszam na stronę http://www.twoje-domy.com.pl/katalog.htm Projekt P20. Na razie jestem na etapie zrobionego stropu. Teraz intensywnie myślę nad wyborem dachówki (Brass, Roben) Może ktoś z Was przerabiał ten temat ostatnio?PozdrawiamMartin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 12.08.2002 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2002 Braas to dachówka cementowa, Roben, ceramiczna.Podstawowe "modele" kosztuja w przybliżeniu tyle samo (na całym dachu wyjdzie kilkaset zł różnicy). Jakością też się specjalnie nie różnią. Musisz doprecyzować czy chcesz drogo czy tanio, czy chcesz kolorowo czy ceglasto, a i tak zdecydujesz na podstawie warunków jakie ci zaproponują w jednym z bliższych składów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 13.08.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2002 JasiuPodjąłem dziś w końcu męską decyzję - wybór padł na Braasa-celtycką. Zeszli mi ładnie z ceny - także za cały dach Braasa wraz z akcesoriami Braasa, z rynnami GALECO i folią Tyvec zapłacę 10.300 (transport wliczony). Wybrałem w końcu jasną czerwień.Mając 3 rodzaje Braasa do wyboru Celtycka, Grecka, Taunus(ceny zbliżone), wybrałem tą pierwszą. Kształt i kolor najbardziej bezpretensjonalne, lekkie i wesołe.Pozdrawiam,Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts