Agucha 26.10.2002 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Jestem z Kamiennej Góry i chętnie nawiążę kontakt z ludźmi z "okolic" . Do Wrocławia niestety mam 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teodor 02.11.2002 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Jestem z Jeleniej Góry. Buduję na wsi przy JG. Jestem na etapie fundamentów. Tyle zrobiłem w tym roku (+ jeszcze ogrodzenie działki) Ciąg dalszy w następnym sezonie (o ile znajdą się "srodki")pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agucha 04.11.2002 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 super Teodor nie jestem sama w tych naszych górach!W JG jestem często bo akurat taką mam pracę, że kursuję KG - JG. Ja już "wyszłam z ziemi", na dniach ma być sufit a przeciągu dwóch tygodni dach (już został zamówiony!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts