Ciechanka 13.02.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Coś dziwnego!!!Usiłuję się dostać na forum do grupy łódzkiej ale nie widzę tego co wpisałam wcześniej. Będę budawać dom już wiosną.Może to ja jestem taką gapą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziadek 13.02.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Klikaj na odpowiedź a nie na nową wiadomość.( jak już wejdziesz w grupę łódzką )P.S. Też tak zaczynałempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 14.02.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Myślę że już wiem o co chodzi w poruszaniu się na forum dzięki Dziadkowi (pozdrawiam). Ciechanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts