świerszcz 25.02.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Witam wszystkich bardzo serdecznie)) Mój mąż ZAB już się do Was odzywał, ale teraz ostatnio ma mało czasu, wiec ja napiszę kilka słów... Przypomnę, że budujemy drewniany dom w Sowiej Woli. Mamy już stan surowy, zamkniety, mamy ładne okna i drzwi. No i super, 4-metrową brame garażową)) Mróz niestety nas wstrzymuje... Czekają kominy, dach... i wylewki... Bo hydraulika też już jest zrobiona)) Pozdrawiam Świerszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Witam swierszczyku a ja buduje kolo Szczecina, stan surowy zamkniety...w marcu dalsze roboty:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 25.02.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Hejka Pozdrawiam z Podlasia u mnie w tym roku stanie drewniana całość do tej pory mam fundamenty i wymurowany garaż i kotłownię. Teraz trzeba liczyć kasę. Powodzenia Świerszczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts