Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[url]www.podlogi.net-kto[/url] zamawial?

Recommended Posts

Sklepy takie fukcjonuja raczej od niedawna w Polsce. W stanach jest to na porządku dziennym.Klient moze sobie dokladnie obejrzec zdjęcia, dobrać wymiary, porównać ceny. Większość transakcji i tak odbywa się telefonicznie lub w sklepie na miejscu. Zaleta jest natomiast możliwość zakupy bez fatygowania się np na drugi koniec Polski żeby kupić cos porządnego. Kurier dowiezie wszystko na miejsce. Gdyby było coś nie tak, sa przeciez gwarancje! Zresztą kto pokusiłby sie o sprzedawanie "badziewia" zeby potem się martwić zwrotami i szarpaniem nerwów. ja bym się nie obawiał takich sklepów... ale decyzja należy do Was!

Mimo wszystklo jakos mi niska cena kojarzy sie z nizsza jakoscia.A gwarancje,no coz,nie jestesmy Ameryka i u nas kazdego potencjalnego petenta traktuje sie jak zwyrodnialca,bandyte...takie sa moje doswiadczenia,ale ceny no kuszace,wiec czekam na innych chetnych do podzielenia sie doswiadczeniami

• 3 weeks później...

zgodnie z obietnicą:

byłam sklep na ulicy Solec w pasażu pod mostem Poniat.

obsługa bardzo miła i kompetentna, niestety chciałam zobaczyć kawałek ułożonego parkietu i tu moje rozczarowanie są próbki surowych desek, kolory maja ładne - drzewo porządne dobre gatunkowo ale brakowało mi próbek ułożonego parkietu, to oczywiście subiektywne odczucie ale tak mam.

Deski podłogowe ładne ale więcej za bardzo nie umiem powiedzieć.

z promocji podobał mi się merbau deska w ok.90zł.

To tyle