kasiapro1 19.01.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Pytanie jak wyzej,jaka jakosc,obsluga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 20.01.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 no tez mnie to interesuje, bo ceny maja optymistyczne ,a pzry egzotykach jest napisane ,ze producent to DLH, czyli przyzwoite... tylko dlaczego cena nizsza ni w DLH??? odezwijcie sie:)pozdrPola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 24.01.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 trzeba spróbować... przy okazji ja zapraszam do siebie http://www.izba.blink.pl/sklep/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hausfrau 25.01.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 A http://www.parkiet.net ??? Ladnie zrobiony, duzo produktow, ciekawe czy taka sama obsluga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 25.01.2005 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 to nikt nie zamawial???Chyba zostaje mi Klobucka,w jednej budzie mieli ladny jesion i cene nawet przystepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 25.01.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Sklepy takie fukcjonuja raczej od niedawna w Polsce. W stanach jest to na porządku dziennym.Klient moze sobie dokladnie obejrzec zdjęcia, dobrać wymiary, porównać ceny. Większość transakcji i tak odbywa się telefonicznie lub w sklepie na miejscu. Zaleta jest natomiast możliwość zakupy bez fatygowania się np na drugi koniec Polski żeby kupić cos porządnego. Kurier dowiezie wszystko na miejsce. Gdyby było coś nie tak, sa przeciez gwarancje! Zresztą kto pokusiłby sie o sprzedawanie "badziewia" zeby potem się martwić zwrotami i szarpaniem nerwów. ja bym się nie obawiał takich sklepów... ale decyzja należy do Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 25.01.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 to nikt nie zamawial???Chyba zostaje mi Klobucka,w jednej budzie mieli ladny jesion i cene nawet przystepna W Warszawie polecam EGZOPARK na Bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 25.01.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 no tak , wiem wiem , nie chodzi mi,ze przez internet, tylko,ze napsali,ze producent DLH ,a ceny maja nizsze niz producent.... ja jakas taka nieufna sie robie , jak ktos mnie kusi nizsza cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 25.01.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 aha... a z cenami to nie wiem... mozę byla jakas promocja w DLH i juz sie skończyła... cena znów poszła w gorę a w sklepie internetowym jest nadal niska. Niska cena nie zawsze świadczy o gorszej jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 25.01.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Mimo wszystklo jakos mi niska cena kojarzy sie z nizsza jakoscia.A gwarancje,no coz,nie jestesmy Ameryka i u nas kazdego potencjalnego petenta traktuje sie jak zwyrodnialca,bandyte...takie sa moje doswiadczenia,ale ceny no kuszace,wiec czekam na innych chetnych do podzielenia sie doswiadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 25.01.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 tez mnie intrygują parkiety sprzedawane u nich, chyba podjade do ich sklepu -udało mi sie zlokalizowac Warszawa ul. Solec, jak wybadam co tam jest to obiecuję zdać relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 13.02.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Do martta: no i gdzie ta relacja, usychamy z ciekawosci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 15.02.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 zgodnie z obietnicą:byłam sklep na ulicy Solec w pasażu pod mostem Poniat.obsługa bardzo miła i kompetentna, niestety chciałam zobaczyć kawałek ułożonego parkietu i tu moje rozczarowanie są próbki surowych desek, kolory maja ładne - drzewo porządne dobre gatunkowo ale brakowało mi próbek ułożonego parkietu, to oczywiście subiektywne odczucie ale tak mam.Deski podłogowe ładne ale więcej za bardzo nie umiem powiedzieć.z promocji podobał mi się merbau deska w ok.90zł.To tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 15.02.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 dzis zamowilam na Klobuckiej8/paw.56 parkiet:jesin jasny:22X70X500-128.10jesion przemyslowy-70.28no i czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts