martta 27.10.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witam grupę przeczytałam co się u as dzieje i widze ,że mam sporo sasiadów; buduję się w Świdrze przy ulicy Wiązowskiej róg Pogodnej a mieszkam w Józefowie na "Błotach". Budowa w świdrze zmierza ku końcowi.czekam na okna, zrobione są : wylewki, elektryka i hydraulika. Niestety mam teraz mały przestój i pojawili się nieproszeni goście za dużo nie mogli pokraść za to zdemolowali mi przyczepkę dla robotników. Jestem na etapie przyłaczy gazowych. Szukam ekipy do tynków wewnętrznych czy mozecie mi coś polecić. Domek w stylu dworkowym,miał być parterowy ale... trafiło się poddasze. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Martta Witaj ,ale chyba Twoja grupka to Warszawska....chyba ze jest otwocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 ups jest Otwocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts