corwin36 29.08.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystkie poznańkie pyry ... oraz innych forumowiczów . Po raz pierwszy .. jako zerejestrowany użytkownik, choć już od dłużeszgo czasu przeglądam Grupe Wielkopolską. Mam pytanie, do wszystkich którzy budują swoje wymarzone domki w tzw. "obszarze ograniczonego użytkowania dla lotniska wojskowego Poznań-Krzesiny". Znany poznaniakom ....sz.p. M. ze starostwa powiatowego wymaga ... udokumentowania spełnienia wymagań dotyczących ochrony akustycznej wszystkich przegród (ściany, stropy, dachu, okien i drzwi). Czy ktoś przerabiał ten temat i od kogo takie dokumenty można zdobyć (lub samemu wyliczyć) ? Zapomniałem dodać, wymarzony domek powstanie w .. Dachowej koło Robakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.08.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Zaś tego jeszcze nie przerabiałem, choć nad moją chałupą jest korytarz powietrzny ale. Pozdrawiam Tomek z Kongresówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corwin36 30.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 No więc, teraz już wiem co i jak. Ekspertyzę musi wykonać uprawniona firma o profilu ochrony środowiska. Niestety ... koszt koło 600 zł za takie opracowanie ...ale co się robi dla tego ... "małego białego domku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts