pioo 30.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś zamierzał się budować w Gdyni Wiczlinie i nie dostał pozwolenia. Pomino planu zagospodarowania przestrzennego miasto nie wydaje pozwoleń bo twierdzi, że budynek musi być podłączonyh do kanalizacji i wodociągów (termin ich realizacji to 2008), nie ma mowy o przejściowym szambie. Wiem, że jest wiele osób w takiej sytuacji jak moja. Szukam kontaktu - w grupie nasza siła. [email protected] Może ktoś ma jakiś pomysł co z tym począć? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Była niedawno podobna sprawa - skontaktuj się: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=51233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioo 30.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Serdecznie dziekuje!Poprosze o oficjalna odpowiedz i wyjasnienie dlaczego nie moge miec szamba w okresie przejsciowym. Jestem juz umowiony na interwencje do prezydenta Gdyni. Mysle, ze Rzecznik Praw Obywatelskich tez sie o tym dowie.Nie odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts