Andrzej Jabłoński 19.10.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czy ktoś wie jak umieścic wannę z hydromasażem w podłodze. mam domek parterowy, bez piwnicy. Nikt do tej pory nie dał mi satysfaktującej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.10.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 swoja na pietrze zapuscilem w strop raptem 15 cm ale i tak bylo super Jak to zrobic? Hmmm..... wykopalbym dziure, wymurowal cienkie scianki, dokladnie zaizolowal, wsadzil pozniej wanne alno opierajac ja krawedzia albo na nozkach w jakie chyba jest wyposazona ale......w przypadku jakiejkolwiek awari nie ma bezposredniego do niej dostepu i tego bym sie najbardziej obawial bo jak kazda rzecz mechaniczna ma swoje hmmmm....zle dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 19.10.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czy ktoś wie jak umieścic wannę z hydromasażem w podłodze. mam domek parterowy, bez piwnicy. Nikt do tej pory nie dał mi satysfaktującej odpowiedzi. da się po prostu zagłębić posadzkę i nie zapomnieć o rewizji - dojściu do kompresora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts