Darlos 04.12.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Witam wszystkich z naszego regionu. Od wiosny chcę zacząć budowę domku według według projektu Muratora D22 i poszukuję dobrej ekipy z naszych okolic, która wybudowała by mi domek od stanu zerowego do zamkniętego za rozsadną cene. CZekam nz wszystkie wskazówki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Popytaj się w grupie Trójmiasto. Z tego, co czytałam, to dzielą się namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.12.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Popytaj się w grupie Trójmiasto. Z tego, co czytałam, to dzielą się namiarami I to bardzo. Masz pytanie - masz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts