nowo71 30.04.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam serdecznie!!! Nie znalazlem nikogo z moich okolic wiec postanowilem cos napisac i poczekac na reakcje Wiec ludzie meldujcie sie! piszcie o problemach,radosciach,i radach! Sam zamiezam sie budowac i dobrze by bylo zlapac kontakt,z kims kto to ma juz to za sobom lub chce jak i w moim przypadku poswiecic dozo zdrowia i kasy na domek HA HA PS:sorry za ewentualne bledy ale nie mam polskiej klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 02.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ... dobrze by bylo zlapac kontakt,z kims kto to ma juz to za sobom lub chce jak i w moim przypadku poswiecic dozo zdrowia i kasy na domek HA HA bledy ale nie mam witam , po co masz poświęcać zdrowie i wypłukiwać się z kasy ? Budowa może być dość przyjemna ,szybka i nie tak kosztowna. Przyjedź do Bielawy zobaczysz jak ja to robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowo71 04.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Piekne dzieki, kiedy tylko bede mogl napewno skorzystam z oferty , sam pracuje na budowach za granica i mniej wiecej wiem jak to wyglonda,jedynie co mnie przeraza to nie znajomosc firm,bo wszysko nie jestem wstanie sam zrobic! Ale mimo tego jestem dobrej mysli! Chetnie zobaczyl bym jak wyglada budowa bez nerwow POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts