Asiula7771 07.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witam ponownie i dziekuje wszystkim za cenne rady.Teraz nastepne pytanie:Czy ktos budował się z porotonu niemieckiej firmy Roben?Mi chodzi o 36 lub 38. Interesuje mnie gdzie najtaniej i najszybciej mozna go dostać.Pomózcie pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 hej ,wejdź na stronke robena-www.roben.pl i tam masz lokalnych dystrybutorów,poszukaj najblizej ciebie ,można ciekawe ceny dostac jak bierze sie na cały domek nie poradze ci w twoich rozmiarach bo ja brałam 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 08.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 hej ,wejdź na stronke robena-www.roben.pl i tam masz lokalnych dystrybutorów,poszukaj najblizej ciebie ,można ciekawe ceny dostac jak bierze sie na cały domek nie poradze ci w twoich rozmiarach bo ja brałam 24 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts