kze 07.06.2007 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Alergia jest teraz coraz bardziej popularna. Proponuję wymanę doświadczeń osób budujacych i mieszkających w domkach na temat jak żyja z tą przypadłoscią.. W czerwcu własnie trawy kwitną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 07.06.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Niestety też mam tę przypadłość, podobnie jak reszta mojej rodziny.U siebie będę miał wentylację mechaniczną z filtracją powietrza + odkurzacz centralny.Czy są inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Też będę miał wentylacje mechaniczną i odkurzacz centralny. Inne? Pozostaje claritine, rinocort do nosa.. Ale nie wiem, czy jeśli będę mieszkał obok ogódka pełnego kwitnącej trawy to pomoże... A jak regujesz na kurz budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts