Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa wrocław-posiadający już pozwolenie na budowę

Recommended Posts

Witam wszystkich ,którzy tak jak, ja maja już pozwolenie na budowę....

......no i co dalej?

Może wspólnie bedziemy na podobnych etapach budowy i na bieżąco będziemy mogli się wymieniać doświadczeniami.

Jestem juz po badaniach geotechnicznych,i jeśli się zastanawialiście czy to robić ,to nie wachajcie się i zlecajcie.

Mój etap który obecnie przezywam to kredyt,ale myśle,że pójdzie gładko i bez wiekszych komplikacji.Właśnie skaładam dokumenty :wink: Bieganie po bankach i analizowanie ofert na całe szczęście mam juz za sobą.

Hrabsia

Witaj!

Ja stoję jeszcze przed pozwoleniem na budowę. W tym tygodniu badania geotechniczne... Walczę jeszcze z geodetą i architektem. Nie jestem przekonany jeszcze ani do jednego ani do drugiego. Ale przynajmniej sprawy użędowe już są w toku. Za dwa tygodnie wszystkie papierki powinny być już zebrane.

Poza tym staram się robić to wszystko bez pośpiechu. Jak w październiku bym zlecił fundamenty to by było fajnie..

Pozdrawiam ze wschodu Wrocławia

Darek

Witaj Darku,

no ciesze się, że ktoś się wpisał. Jak tam geolog , bo chyba Ci polecałam jakiegoś?

Ja też się nie spieszę, mam juz pozwoelnie na dom, ale jeszcze musze czekać na pozwolenie aby móc zrobic zjazd na działke, gdyz mam rów.

jakiś koszmar przekroje, mapki itd no i pozwolenie na budowe zjazdu, nie wspomnę o różnych zgodach w trakcie budowy jego.

geodety tez jeszcze nie zamawiam,bo chciałam aby wytyczył mi dwa punkty na działce i domek.

P