geguś 19.01.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witamczy ktoś może budował, przymierza się lub wie cokolwiek ciekawego na temat projektu SP 1505 firmy "studio projekt"link tu: http://studioprojekt.pl/projekt.php?id=SP-1505&idk=3&strona=&str=projekty.php za wszystkie informacje i sugestie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ratkovitz 18.10.2006 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ja się przymierzam - lada moment startujemy. nie wiem tylko, czy pytanie jeszcze aktualne skoro minął ponad rok. jeśli tak - polecam projekt, bardzo praktyczny, tani domek. a moze Ty już wybudowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 07.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Moje pytanie jest jak najbardziej aktualne Przymierzam sie do zakupu projektu. Odpowiada mi rozkład pomieszczeń w SP 1505. Czy mógłbys mi podac koty budowy tego domu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 27.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Czy ktoś jeszcze przegląda ten temat? Bo minęło pół roku... Lada dzień muszę kupić projekt i zastanawiam się nad 1505. Czy w łazience na dole uda się wstawić prysznic, a w kotłowni piec węglowy? Proszę, odpowiedzcie, jeśli możecie. Budujemy w okolicach Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 28.12.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Czy naprawdę budowniczowie SP-1505 nie mają nic do powiedzenia ? Miejcie litość nad tymi, co zaczynają i odezwijcie się, proszę! Stworzyłam nowy temat na dyskusję o SP-1505: http://forum.muratordom.pl/sp-1505-podoba-wam-sie,t119960.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts