MonikaAndrzej 29.05.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam wszystkich budujących wg projektu GRANAT. Mam nadzieję,że na tej stronie będziemy mieli okazję wymienić się uwagami dot. budowy naszych domów.Liczę na ciekawe pomysły, wymianę zdjęć ( o ile w końcu nauczę się wklejać), może uda nam się podpatrzyć coś ciekawego.Ja dopiero ruszam z budową, nadzór aktualnie sprawuje mój mąż i nie do końca jestem wtajemniczona, ponieważ bardzo rozchorowało nam się dziecko i siedzę z córcią w domu.Na imię mam Monika, mieszkam w okolicach Koszalina i zapraszam do konwersacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.05.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jeno nie rzucajta tym GRANATEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 http://forum.muratordom.pl/granat,t64468.htm?highlight=granat zajrzyjcie na naszą stronkę, ktora bardzo dobrze funkcjonuje juz od dawna.... Zapraszam Wasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts