wojciech1 25.05.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam. ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrulÓbó 22.06.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Czy ktoś może polecić dobrego kafelkarza z okolic Gliwic? Buduję w Smolnicy k. Sośnicowic, więc fachowcy z dalszych okolic pewnie nie będą chcieli dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 09.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 a ja polecam elektrykow 509743756 fajne chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudka92 15.12.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Cześć!Szukam dobrego i niedrogiego architekta z Gliwic. Kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanalia 22.03.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 witam gliwiczan i okoliczników. buduję w gliwicach -ostropie,właśnie wchodzę w etap stropu.oby starczyło zapału i kasy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zulekk 10.04.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam, jestem tutaj nowy. Pewnie jeszcze będzie kilkanaście moich postów, z racji tego, że właśnie zaczynam budowę. Pierwsze moje pytanie dotyczy projektu i ceny. Dom dwurodzinny, ale nie bliźniak. Częściowo podpiwniczony, dwie kotłownie, dwa niezależne garaże. Jedna częśc tylko parterowa ma zawierać dwie sypialnie, salon, kuchnię i łazienkę. Druga część na parterze tylko salon, kuchnia i łazienka, z tej mniejszej częsci domu, schody na górę i cała góra należeć ma do tej "mniejszej" , "drugiej" częsci domu. Dach czterospadowy. Garaże na wysokości piwnicy. Wiadomo, że cięzko jest znaleźć gotowy projekt takiego domu, więc trzeba liczyć się z projektem indywidualnym. Może orientujecie się ile to możesz kosztować? Byłem u architekta i wstępnie powiedział mi ok. 7500. To dobra cena? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EcoCats 10.06.2016 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Hejka! Poszukuje DOBREJ/NIEPIJĄCEJ ekipy z okolic rudy śląskiej do gruntownego remontu mieszkania ze stanu surowego. Miło by było jak by do ekipy dołączył też architekt- najlepiej który miał już doświadczenie ze stylem skandynawskim. Czuwać! Julia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts