guit 11.06.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 witam wszystkich bywalców forum cieszę się, że znalazłem was w sieci ale do rzeczy: 1. jestem w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę (myślę, że ok. m-ca razem z uprawomocnieniem) - działka w Nowym Krępcu koło Świdnika; domek 117 m kw. z użytkowym poddaszem 2. przeglądałem trochę archiwalne wątki na różne tematy, ale z czasem opinie się zmieniają więc: - jaki materiał, Waszym zdaniem, wybrać na ściany fundamentowe (porotherm vs. pustak MAX vs. beton komórkowy); wszystko z ociepleniem; oczywiście jak najtaniej i dobrze - czy dachówka cementowa euronitu jest przez kogoś "sprawdzona"? koszt pokrycia metra to ok. 20 zł - taniej niż blacha! - gdzie zamawialiście beton na fundament, i ile kosztował? oczywiście pytań mam wiele, ale te na pierwszy rzut pozdrawiam, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 11.06.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 guit, nie twórz nowych wątków, jest już wątek lubelskie i tam pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 11.06.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 jasna sprawa, sorry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts