Młody 07.07.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Witam wszystkich po dluugiej przerwie. Co prawda pisze tu sporadycznie, ale zawsze staram sie byc na czasie jesli chodzi o przegladanie zawartosci forum. Od mojego ostatniego pobytu duuuzo sie zmienilo ( a bylo to okolo 13.01.2003 ). Od tej pory nie ma mnie w Polsce a budowa ciagle rosnie. Przez dluzszy czas nie moglem dostac sie do forum z glupiego powodu. Przebywajac poza nasza ukochana Polska nie moglem sie zalogowac ... z braku polskich liter ( a nick niestety mam z polska litera). Dopiero niedawno wpadlem na pomysl, aby ta litere przekopiowac z innej polskiej strony. No i jestem.Wiec wszystkim przesylam pozdrowienia z Cabedelo w Brazylii. W kraju bede we wrzesniu i wtedy zaczne rozgryzac nowe forum i byc moze czesciej tu zaistnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 07.07.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 W ktorym rejonie Brazylii mieszkasz? U ciebie pewnie jest słonecznie i gorąco a u nas tylko ziąb i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 10.07.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 DZIEKI ZA WIADOMOSC WLASCIWIE TO MIESZKAM W POLSCE REJON PABIANIC. A PRACUJE TO TU TO TAM. AKURAT PRZEZ 10 DNI JESTEM W BRAZYLII. WYBRZEZE WSCHODNIE TROSZECZKE POWYZEJ MIASTA RECIFE( JAK KTOS CHCE DOKLADNIEJ TO POMIEDZY FORTALEZA A RECIFE). NO ALE TO JUZ POLKULA POLUDNIOWA. TU JEST ZIMA ALE TEMP OK 30 STOPNI. DLA POLAKA ZA GORACO. DZISIAJ JADAC AUTOBUSEM OBSERWOWALEM ARCHITEKTURE MIEJSCOWA - NISKIE ZABUDOWANIA I TZW BLOKI. JESLI CHODZI O TE PIERWSZE TO MOZNA POWIEDZIEC SLAMSY. WSZYSKO OKRATOWANE, ZA WYSOKIM MUREM (OWSZEM SA TEZ REZYDENCJE ALE NAD SAMA PLAZA). BLOKI ZA TO TO ARCHITEKTONICZNE CACKA - FAKT ZE ZANIEDBANE, ALE KOLORYSTYKA, I FORMA PRZEPIEKNA. ZAUWAZYLEM ZE MAJA OKNA O WIELE MNIEJSZE NIZ U NAS. MOZE TO OCHRONA PRZED UPALEM. ALE KAZDE MIESZKANIE W BLOKU MA W ZEWNETRZNEJ SCIANIE OTWOR-MIEJSCE NA WSTAWIENIE KLIMATYZACJI ( NIECZESTO SPOTYKANE, BO CHYBA NIE KAZDEGO STAC). TERAZ CIEKAWOSTKA. BEDAC W WENEZUELI - ORINOCO RIVER 200 KM W GLAB LADU NATKNALEM SIE NA a) POLAKA MIESZKAJACEGO TAM OD LAT - MIASTO PALUA b) WYTWOR POLSKIEJ TELEWIZJI. JUZ WYJASNIAM. PEWNEGO DNIA PO PROSTU TROSZECZKE Z NUDOW POSTANOWILEM POOGLADAC TELEWIZJE. PRZEGLADAJAC KANALY NATKNALEM SIE NA FILM, KTORY TROSZECZKE MNIE ZAINTERESOWAL. W PEWNEJ CHWILI Z WRAZENIA AZ SCIAGNALEM OKULARY. BOWIEM NA EKRANIE MIGNELY MI ZNAJOME TWARZE. I ZA CHWILE KOGO WIDZE??!!!!GLOWNE ROLE W FILMIE GRA FERDEK Z KIEPSKICH I AKTORKA GRAJACA W PLEBANII( NIE MOGE OPISAC KTORA).SZCZEKA MI OPADLA. NIESTETY TO BYLO OSTATNIE PIEC MINUT FILMU. ODCZEKALEM AZ NA KONIEC UKAZE SIE,, LISTA PLAC,, ABY SIE UPEWNIC. BYLO TAM WIECEJ POLSKICH NAZWISK, WIEC TO BYL CHYBA POLSKI FILM. Z TEGO CO ZDAZYLEM ZOBACZYC, TO BYL FILM W STYLU FANTAZY - COS W STYLU POLSATOWSKIEJ XENY. W KRAJU GO NIGDY NIE WIDZIALEM. CZY KTOS WIE CO TO ZA FILM? POZDRAWIAM ROMAN PS. TERAZ NAPRAWDE NIE WIEM KIEDY ODPISZE NA EWENTUALNE MAILE NAJPEWNIEJSZY TERMIN 15 WRZESNIA - WTEDY BEDE W KRAJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts