HankaR 04.11.2003 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Witam wszystkich jako Supernova! Co prawda dopiero podjęłam męską decyzję o budowie (no dobra - oboje ją podjęliśmy) ale zaręczam, że się nie wycofam. Też jestem (będę! ) z okolic Trzebnicy, więc się czuję jak w domu! Teraz jestem na etapie poszukiwania sprawdzonej ekipy - HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Hanka witam w gronie forumowiczów....... jestem ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 09.11.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 witaj w naszym gronie cieszymy się bardzo jest nas coraz wiecej więc chyba nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts