SNOWEX 21.02.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Witam !Jestem właścicielem działki rolnej ! na razie na ul. Podchorążych 118AChciałbym ją podzielić jak miasto da na mniejsze i przekształcić na budowlane. Pisma w tej sprawie leżą w urzędzie już ze dwa lata. Niestety na razie nie ma tam żadnych mediów, ale w 7-8 osób jest to do zrobienia w rozsądnych kosztach Działka ma obecnie około 37 m głębokości w tymprojektowana droga. Myślę, żę mógłbym je odsprzedać po dość przystępnej cenie ale miasto musi włączyć zielone światło. Nie rozumiem komu się opłaca u nas w mieście utrzymywanie terenów rolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.02.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 A o jakim mieście mowa? Bo jak Wawa to ja się zapisuję! W zamian pomoc w popychaniu sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek_w 21.02.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Czy to czasem w Łodzi? W Łodzi na ul. Podchorążych tak wysokie numery mogą być poza strefą zwartej zabudowy.Jeżeli tak długo leżą, to prawdopodobnie czekają jak właściciel zmięknie i wydzieli z dwie dla urzędników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts