altkomp 18.08.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 szukam ekipy do budowy w Karczewiebudowa zaczeta Ale obecna ekipa mnie wkurzyla bo moe jest slowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 18.08.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Witaj Altkomp! Ja też szukam i też buduję w Karczewie. U mnie również budowa zaczęta i przerwana na etapie ścian fundamentowych. Cholera, sam już nie wiem, czy to przypadkiem nie mój własny post, którego juz nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Proszę o zapoznanie się z naszą ofertą budowlaną.http://www.deks.plWszelkie zapytania prosimy kierować [email protected]Miejsce budowy nie stanowi dla nas problemu.Jezeli jesteście państwo zainteresowani prosimy o podanie nazwy projektu i biura achitektonicznego w celu wyceny kosztów.Na zyczenie apewniamy materiały budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts