Hosse Arkadio 04.02.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam wszystkich. To mój pierwszy raz . To dziś trafiłem na forum i od razu miłe zaskoczenie. Ludzie z moich stron. Budowę zaczynam 1 sierpnia.Ekipę zaklepałem - wcześniej niestety nie mieli czasu. Mam działkę w gminie Jabłonna a konkretnie na samym końcu gminy czyli w Bożej Woli. Po długich poszkiwaniach razem z żoną znależliśmy swój wymarziny domek. jest to "Prometeusz" z pracowni DOMUS- Flak & Abramowicz. 150 m powierzchni użytkowej, z poddaszem, nie podpiwniczony. Dla ciekawych podaję namiary. http://www.dobredomy.pl Jeśli nie Macie nic przeciwko chcielibyśmy dołączyć do waszej grupy, wymieniać doświadczenia i korzystać z porad. Pozdrawiamy wszystkich z grupy Chotomów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.02.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 To miło ze postanowiłes sie pochwalić tutaj swym pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hosse Arkadio 07.02.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 "Witaj sąsiedzie" podobało mi się zdecydowanie bardziej Pozdro Hosse Arkadio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts