Cezary Brzozowski 14.02.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam Wszystkich. Mam na imię Czarek.Od wiosny, jak wszystko będzie dobrze, wraz z żoną Elizą ruszamy z budową domu w Chotomowie. Na razie chyba jeszcze nie jesteśmy przerażeni gdyz nie wiemy co nas czeka. Co będzie to będzie....Czy moglibyście podać mi namiary na jakieś firmy budowlane, które wiecie, że są w porządku.I wogóle napiszcie na co powinniśmy zwrócic uwagę. Będziemy wdzięczni za wszelkie rady i w razie co, słuzymy również pomoca.Tymczaem pozdrawiam i życzę miłych WalentynekC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 14.02.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witajcie Czarku i Elizo!!Większość osób zaglądających tutaj na początku nie jest przerażona,przerażenie narasta stopniowa ale mam nadzieje ,że póżniej mija.Piszę ,że póżniej mija poniewaz my jesteśmy także na poczatku tej drogi do spełnienia marzeń i u nas jeszcze nie minęło!Napiszcie coś więcej czy macie już pozwolenie na budowe,jaki projekt wybraliscie.Na początek życze przyjemnej lektury forum muratora. pozdrawiam marzena i jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 17.02.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Proponuję zajrzeć do tematu "chotomów grupa" . Serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts