6dziewiatka7 07.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dobry Wieczór jestem z Lublina i też chcę Domkuuuuuuuuu Wlasnegooooooooo Na razie znalazłam projekt:) Może ktoś już taki budował? Terni II? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Życzę Tobie z całego serca tego dommmmmmmmmkkkkkkkkkkkkkkkuuuu J Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 08.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zapraszam Cię tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=82888 jest już kilka osób, które na wiosnę chcą rozpocząć budowę w Lublinie bądź okolicach ostatnio coś cicho na forum ale to pewnie z powodu zimy, której jeszcze nie ma myślę, że lada dzień pojawią się nowe posty my jesteśmy na etapie adaptacji projektu - liczymy na pierwszy wkop szpadla w okolicach maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts