Tomasz Miłkowski 26.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 W miniony poniedziałek wystartowałem w przetargu na kupno działki - i ją kupiłem!!!!Działka położona jest 5 km od Świdnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 W miniony poniedziałek wystartowałem w przetargu na kupno działki - i ją kupiłem!!!! Działka położona jest 5 km od Świdnicy. I super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 26.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 To tylko zapytam... rozumiem ze przetarg organizowala gmina. Ile jest czasu na zapłate...czy jest go wystarczajaca ilosc do zalatwienia sobie kredytu? Pozdrawiam-K- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts