miki669 22.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam wszystich Jestem nowy. Mój domek będzie budował się w Urzucie przy trasie katowickiej. Będzie mi miło znaleźć się w waszym gronie i skorzystać w waszych porad. Czy ktoś może w grupowiczów buduje się lub będzie budował w tych rejonach i na wstępie może polecić dobrego elektryka. ? Pozdrawiam miki669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.09.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam wszystich Jestem nowy. Mój domek będzie budował się w Urzucie przy trasie katowickiej. Będzie mi miło znaleźć się w waszym gronie i skorzystać w waszych porad. Czy ktoś może w grupowiczów buduje się lub będzie budował w tych rejonach i na wstępie może polecić dobrego elektryka. ? Pozdrawiam miki669 witaj na Forum ! poszukaj w grupach budujacych,a napewno poznasz i znajdziesz mnóstwo życzliwych osob,ktore chtenie Ci pomoga . Przedstaw sie rownież w -formuowiczu przedstaw sie - gęby,gęby dawajcie http://forum.muratordom.pl/geby-geby-dawajcie-geby,t33688.htm pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 22.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam wszystich Jestem nowy. Mój domek będzie budował się w Urzucie przy trasie katowickiej. Będzie mi miło znaleźć się w waszym gronie i skorzystać w waszych porad. miki669 Przyłącz się do grupy grodzisko-nadarzyńskiej. Są tam ludzie z szeroko pojętych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts