gaba188 11.06.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam wszystkich budujących Tymka.My z mężem jesteśmy na etapie papierologii.Mam takie pytanko o ile nie jest to tajemnicą,jaki był koszt SSOTymka?Wiem ,że w różnych częściach kraju te liczby mogą od siebie znacznie odbiegać,ale po mimo to proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazard 24.06.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam.Własnie kilka dni temu otrzymałem zgodę na budowę Tymka.W przyszłym tygodniu jadę z projektem do wyceny materiałowej,którą będę chciał otrzymać w kilku wariantach.Sciana jedno i dwu warstwowa a także różny rodzaj murów tzn beton komórkowy i Porotherm.Jak tylko będę coś wiedził bliżej mogę dać znać.Budować będziemy w woj. śląskim pomiędzy Wodzisławiem a Jastrzębiem Zdrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaba188 26.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 będzie super!!!Czekamy na informację, my będziemy bodować w Łodzi i od stycznia walczymy z papierami załamka straszna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts