anulab 15.07.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 witam wszystkich - jestem na etapie wyboru parapetów wewnetrznych, czy ktos z Was może doradzić gdzie znjade w przyzwoitej cenie parapety z kamienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Naxxxxxxsze 15.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Slyszalem,ze gdzies w Tarczynie jest zaklad w ktorym maja bardzo dobra cene na parapety wraz z montazem. Ale gdzie dokladnie sie mieszcza niestety nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 15.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 witam wszystkich - jestem na etapie wyboru parapetów wewnetrznych, czy ktos z Was może doradzić gdzie znjade w przyzwoitej cenie parapety z kamienia?? w Strzegomiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts