Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący"SKARBKA "lub w Złotowie - okolice

Recommended Posts

Witam !:D

Budujemy ale ciężko idzie pogoda powala z nóg , :bash:a i nasi sąsiedzie też niemaja łatwo i we wspólnej niemocy pogodowej dwa dni budują dwa dni stoja .:jawdrop:

Ściany rosna a to oko cieszy i pogoda utrzymuje się ja narazie .;)Poczytałam kilka wpisów i gratuluje wszystkim którzy zabrali sie za budowanie domów bo to przeprawa urzędowo-bankowa i zmajstrami niemała o psełdo "fachowca" niewspomnę a Ci którzy budują na odległość to wogóle szacunek .:cool:

• 3 weeks później...

Witam !

Ściany pieknie urosły i strop się zalewa na pieterku mężulek skonany i wkurzony bo pan z projektu tak obliczył że teriwy za mało :bash: fachowcy górą !!!no ale cóz będzie co ma być . obok sąsiedzi tez sie byudują i szukam ty moich sąsiadów troche czytam podpatruje i w czasie pracy skrobnęcoś czaem lecz za bardzo nie ma co :)

• 7 months później...

Witam:D

A my teraz na etapie okna, ogrzewanie, elektryka :p Powiem tak albo ja nie potrafię szukać fachowca albo w Złotowie potrzebna jest mega konkurencja :mad: ceny jakie usłyszałam od hydraulików porażają :jawdrop: a wystarczy pojechać do Wysokiej i jest tam Pan z wiedzą niemałą i doświadczeniem ogromnym i w przystępnej cenie . Andzia K :D:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: jak będziecie na tym etapie to wiesz zobaczysz i ocenisz z Marcinem .Poszaleli z cenami a jak mówisz że dziękuję za współpracę to obraza na całego ,niepoważ ne i głupiego szukają .

pozdrawiam Wioletta:P

Witam:D

A my 14 lutego otrzymamy okna i brame garażową :lol2::wave::wave: fajoski prezent na walentynki:hug: . Niby to oczywiste ale dom zupełnie innych "barw" nabierze :yes::D grafik jest jakie prace mają być wykonane abyśmy mogli wprowadzić sie w tym roku i może naucze się wstawiać zdjęcia :cool: było by fajnie

pozdrawiam Wioletta