ania k 20.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witam grupę budujących z okolic Legionowa.Zaczynam swoją przygodę w czerwcu .Teraz poszukuję taniej hurtowni blisko budowy,czy ktoś się zapoatrywał w DOMURZE na Płochocińskiej.Pozarawiam Ania K i zapominiłam że wybieram się 5 marca na spotkanie ale trochę się obawiam bo nikogo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.02.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witaj! Jestem z Legionowa i mam nadzieje,ze zaczne gdzies tak czerwiec/lipiec.Radzilabym Ci wejsc na Grupe Chotomow,mozesz tam o wiele rzeczy zapytac!{ja tez tam jestem}. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania k 20.02.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Dzięki za podpowiedż,ale jak widzisz po ilości postów to jestem zielona.Tak na marginesie to już to zrobiłam a ten temat to tak przez przypadek pozdrowka i mam nadzieję do zobaczenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts