raziu 11.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam! Jestem nowy na tej grupie, bo dopiero zamierzam kupic dzialke w tej okolicy. Na wstepie nie mam pytania jak sie mieszka, bo wiem ze dobrze i jestem zdecydowany na okolice Ostródzkiej. Moje pytanie brzmi ile mniej wiecej moze kosztowac podciagniecie okolo 200m wodociągu i gazu z Ostródzkiej? Zapewne wielu z Was robilo taka instalacje i jest mi w stanie podac choc szacunkowe wartosci. Zastanawiam sie nad kupnem pewnej dzialki, ktora juz i tak przekracza moje mozliwosci finansowe (a przynajmniej jest mocno na ich granicy), a dodatkowo dochodzi kwestia pociagniecia wspomnianych mediow. Sprawa wyglada w ten sposob, ze koszt rozbije sie pewnie na 3-4 dzialki, bo tyle osob zamierza sie teraz budowac w "mojej" ulicy. Droga dojazdowa do dzialki jest nieutwardzona i niestety nie jest gminna - wlascicielem jest czlowiek ktory sprzedaje wszystkie te dzialki i kazdemu kupujacemu daje prawo przejazdu przez ta droge. Z gory dziekuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raziu 11.08.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 glupio tak sobie samemu odpowiadac ale miał ten list pójść na grupę Tarchomin-Białołęka, a przypadkiem poszedł tutaj W takim razie uściśle i chodzi o Białołęke w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.08.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 No to kolego pykaj tutaj:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39980&start=3300J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts