Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

IBF - dachówki??

Cebor

Recommended Posts

Przyjacielu nie rozumiem czego oczekujesz. Czy ja kiedykolwiek mówiłem, że inne pokrycia są złe? Polecam BRAAS-a bo uważam, że jest najlepszy i taka jest moja opinia. Na otrzymanie certyfikatu jakości od firmy BRAAS czekałem kilka lat. Starannością i rzetelnością dowiodłem, że jestem godny takiego certyfikatu. Jestem dumny z faktu, że firma BRAAS umieściła mnie gronie najlepszych dekarzy. Pozdrawiam.

Przyjacielu nie rozumiem czego oczekujesz. Czy ja kiedykolwiek mówiłem, że inne pokrycia są złe? Polecam BRAAS-a bo uważam, że jest najlepszy i taka jest moja opinia. Na otrzymanie certyfikatu jakości od firmy BRAAS czekałem kilka lat. Starannością i rzetelnością dowiodłem, że jestem godny takiego certyfikatu. Jestem dumny z faktu, że firma BRAAS umieściła mnie gronie najlepszych dekarzy. Pozdrawiam.

Szanowny Panie Andrzeju

Pozwalam sobie tą drogą prosić o sugestie.....szukam dachówki, najlepiej karpiówki, w kolorze antracyt-zieleń.....czy mógłby Pan coś podpowiedzieć

pozdrawiam

Wybór jest dość spory. Wszystkie doskonale się nadają. Ustawiłbym to tak:

- RuppCeramika Opal,

- Creaton Klassik lub Kera-Biber,

- Koramic Karpiówka,

- Cerabud S.A. Krotoszyn Karpiówka.

Ta ostatnia będzie najtańsza. Pozdrawiam.

Witam Panie Andrzeju,

Zdecydowałem, że dach bedzie kryty dachówką cementową, brązową, podwójne-S. Pytanie jest krótkie: Wybrać Braas czy IBF (5000 taniej)?

Jaka jest róznica w powłokach. IBF przypomina chyba Braas Novo - ten matowy a teraz Braas to głównie powłoka lumino, błyszcząca. Kolor jest ładniejszy na IBF ale chyba wszystko inne przemawia za Braas'em. Każda uwaga jest cenna.

Witam Panie Andrzeju,

Zdecydowałem, że dach bedzie kryty dachówką cementową, brązową, podwójne-S. Pytanie jest krótkie: Wybrać Braas czy IBF (5000 taniej)?

Jaka jest róznica w powłokach. IBF przypomina chyba Braas Novo - ten matowy a teraz Braas to głównie powłoka lumino, błyszcząca. Kolor jest ładniejszy na IBF ale chyba wszystko inne przemawia za Braas'em. Każda uwaga jest cenna.

Zygul co ty za pytanie zadajesz to tak jak byś zapytał dilera opla co masz kupić opla czy renault ? co ci odpowie ?

No chyba ze potrzebujesz się utwierdzić w tym ze chcesz kupić Braasa

Witam Panie Andrzeju,

Jedna i druga spełni swoje zadanie. Jedna i druga ma gwarancję 30 letnią. Jak jest kasa to ja oczywiście polecam BRAASa! Myślę jednak, że powinieneś kierować się względami estetycznymi i ceną. Życzę trafnych wyborów. Pozdrawiam.