iwonaszczytno 25.03.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Akurat Braas ma najlepszą reklamę, a wyroby są dobre ale czy najlepsze ? według mnie niekoniecznie, są porównywalne z innymi betonami i tyle, ale trudno pisać coś o innych jak się jest na polecanej liście dekarzy owej firmy, nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.03.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Przyjacielu nie rozumiem czego oczekujesz. Czy ja kiedykolwiek mówiłem, że inne pokrycia są złe? Polecam BRAAS-a bo uważam, że jest najlepszy i taka jest moja opinia. Na otrzymanie certyfikatu jakości od firmy BRAAS czekałem kilka lat. Starannością i rzetelnością dowiodłem, że jestem godny takiego certyfikatu. Jestem dumny z faktu, że firma BRAAS umieściła mnie gronie najlepszych dekarzy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 25.03.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Przyjacielu nie rozumiem czego oczekujesz. Czy ja kiedykolwiek mówiłem, że inne pokrycia są złe? Polecam BRAAS-a bo uważam, że jest najlepszy i taka jest moja opinia. Na otrzymanie certyfikatu jakości od firmy BRAAS czekałem kilka lat. Starannością i rzetelnością dowiodłem, że jestem godny takiego certyfikatu. Jestem dumny z faktu, że firma BRAAS umieściła mnie gronie najlepszych dekarzy. Pozdrawiam. Szanowny Panie Andrzeju Pozwalam sobie tą drogą prosić o sugestie.....szukam dachówki, najlepiej karpiówki, w kolorze antracyt-zieleń.....czy mógłby Pan coś podpowiedzieć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Wybór jest dość spory. Wszystkie doskonale się nadają. Ustawiłbym to tak:- RuppCeramika Opal,- Creaton Klassik lub Kera-Biber,- Koramic Karpiówka,- Cerabud S.A. Krotoszyn Karpiówka.Ta ostatnia będzie najtańsza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 26.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Panie Andrzeju,Zdecydowałem, że dach bedzie kryty dachówką cementową, brązową, podwójne-S. Pytanie jest krótkie: Wybrać Braas czy IBF (5000 taniej)? Jaka jest róznica w powłokach. IBF przypomina chyba Braas Novo - ten matowy a teraz Braas to głównie powłoka lumino, błyszcząca. Kolor jest ładniejszy na IBF ale chyba wszystko inne przemawia za Braas'em. Każda uwaga jest cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 26.03.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Panie Andrzeju, Zdecydowałem, że dach bedzie kryty dachówką cementową, brązową, podwójne-S. Pytanie jest krótkie: Wybrać Braas czy IBF (5000 taniej)? Jaka jest róznica w powłokach. IBF przypomina chyba Braas Novo - ten matowy a teraz Braas to głównie powłoka lumino, błyszcząca. Kolor jest ładniejszy na IBF ale chyba wszystko inne przemawia za Braas'em. Każda uwaga jest cenna. Zygul co ty za pytanie zadajesz to tak jak byś zapytał dilera opla co masz kupić opla czy renault ? co ci odpowie ? No chyba ze potrzebujesz się utwierdzić w tym ze chcesz kupić Braasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hala_k 30.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A może PRODACH? Podwójne S w kolorze stalowym? Cementowa.http://www.on-line.pl/dom/30_03_2007_2.jpgDla mnie bomba! Cena konkurencyjna, powłoka jak u Braasa, czego trza więcej.. Zobaczymy za lat kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam Panie Andrzeju, Zdecydowałem, że dach bedzie kryty dachówką cementową, brązową, podwójne-S. Pytanie jest krótkie: Wybrać Braas czy IBF (5000 taniej)? Jaka jest róznica w powłokach. IBF przypomina chyba Braas Novo - ten matowy a teraz Braas to głównie powłoka lumino, błyszcząca. Kolor jest ładniejszy na IBF ale chyba wszystko inne przemawia za Braas'em. Każda uwaga jest cenna. Jedna i druga spełni swoje zadanie. Jedna i druga ma gwarancję 30 letnią. Jak jest kasa to ja oczywiście polecam BRAASa! Myślę jednak, że powinieneś kierować się względami estetycznymi i ceną. Życzę trafnych wyborów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts