kynes 05.04.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 czesc. witam wszystkich budowal sie bede we wrzesniu (mam nadzieje), na razie zbieram informacje, wiec postanowilem sie zarejestrowac... mam nadzieje, ze przy Waszej pomocy unikne co niektorych bledow podczas doboru materialow etc. (na razie jestem "zielony"). acha - gwoli informacji - Gniezno sie klania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 05.04.2002 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Witam w imieniu wszystkich i powodzenia! Życzę Ci tylko żebyś się nie uzależnił od Forum, tak jak niektórym z nas się udało... Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 05.04.2002 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Ktoś cierpi na forumuratoroholizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynes 08.04.2002 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 dzieki za powitanie . mam 2 pytanka (byc moze padaly one juz tutaj, ale wybaczcie - jestem nowy): 1. czy istnieje moze stronw www, badz tez jakis poradnik, ktory jasno i przejrzyscie opisuje wszystkie etapy budowy, najlepiej z mozliwymi do wyboru materialami oraz cenami? 2. czy orientuje sie ktos moze ile kosztuje uzbrojenie dzialki we wszelakie media (prad, gaz, woda, kanalizacja, telefon)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts