Adams 25.03.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Sąsiedzi rzecz bardzo ważna. Wiecie jak to jest :"nie da ci ojciec , nie da ci matka , tego co może dać ci sąsiadka " . Ja miałem ciekawych sąsiadów . Chcieli za plotem postawić "warstat" i produkowac naczynia z PVC do zniczy . HORROR . Cale szczęscie , że nie dostali zgody z gminy. Musieli sprzedać działkę . Nowi właściciele są O.K. Budują dom którego wygląd nie będzie się gryzł z naszym. Tylko ten sąsiad łypie okiem na moją żonę. Paskudnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 25.03.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Tu się powtórzyło co wyżej, więc wycinam.pzdr.A. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-03-25 13:57 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 14.05.2002 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Wiecie co jest najlepsze? brak sąsiadów. Szczególnie jak załatwiacie pozwolenie na budowę i inne uzgodnienia. Ja jestem w tej sytuacji, że jeszcze moich sąsiadów nie znam, ale jest to kwestia czasu. Po prostu działki koło mnie nie zostały jeszcze sprzedane. Prędzej, czy później ich poznam i oby byli skłonni do rozmów, bo wojna z sąsiadem to jest najgorsze, co może być. Lepiej od razu sprzedać działkę i szukać coś innego. Dobry sąsiad to skarb, o który należy dbać. Pkmoże, przypilnuje, niekiedy coś przy okazji załatwi. "Szanuj sąsiada swego jak siebie samego". Adams, nie przejmuj się, niech sąsiad patrzy. Powinieneś być dumny z żony. A tak z innej strony to i tak wszystko zależy od niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts