pata 01.06.2002 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2002 Dawno nie zaglądałam na |Forum, tak dawno, że dopiero dziś zauważyłam, że wyrosła grupa bydgosko-toruńska. Trochę nas mało, ale przecież to dopiero początek. Poza tym to nie najlepszy okres na pisanie,a na budowanie. Ja mam działkę w Niemczu czyli gm. Osielsko, trochę ponad 1000 m., niby wszystkie media i uzgodnienia. Ale ciągle boje sie zacząć, bo już kilka błędów na etapie kupna działki popełniłam i teraz chcę mieć tak silną podstawęteoretyczną, żeby nowego nie popełnić. Ale pogoda sprzyja , czas zaczynać. Narazie szukam ekipy i myslę z czego postawić te mury...Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pata 01.06.2002 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2002 No właśnie , tak dawno nie byłam na forum, że zamiast dołączyćdo stworzonej już grupy utworzył mi się nowy wątek. Oczywiście -pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slagor 04.06.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 WitamPrawdopodobnie będziemy sąsiadami. Stałem się posiadaczem ziemskim w Osielsku i zamierzam budować dom na 102 z muratora. Jakie popełniłaś błędy? może mi się uda ich uniknąć. Jestem rolnikiem i nie mam zielonego pojecia o budowie domuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 05.06.2002 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2002 Proponuje powrót do "podstawowej" grupy Bydgosko-Toruńskiej PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts