Luśka 04.06.2002 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Wstawiam nowy wątek, ale chyba w dobrym miejscu. Chciałam skomentować ostatnio dołączone przez Redakcję (a wykonane przez Kodiego)zdjęcie. Po pierwsze, bardzo prześlicznie wyglądacie - jak grupa z rajdu studenckiego (znam ten charakterystyczny kształt butelki!). Po drugie, średnia wieku z grubsza liczona inwestorów świadczy o tym, że młodzi naprawde wiedzą czego chcą i jest to jeden z BARDZO OPTYMISTYCZNYCH wniosków, niezależnie od prognoz ekip rządzących. Po trzecie, jeśli dzięki Forum poznali się, spotkali i wspierają się w swoich poczynaniach praktycznie obcy sobie ludzie, to nawet mimo pewnych niedoskonałości, całość inicjatywy już sobie zasłużyła na uznanie. Kurcze, chyba się wzruszyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2002 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Ja się już dawno wzruszyłam, bo to , co się tu dzieje ,spedza sen z powiek niejednemu socjologowi A tak sie wszyscy bali internetu-że odsunie ludzi od siebie, zmieni relacje miedzyludzkie, a tu proszę-zbliza ludzi i dokonuje niejako "selekcji", bo mozna trafic na bratnią duszę wpisując tylko odpwiedni adres www. Inna sprawa, ze budowa domu to coś magicznego i ludzie , ktorzy się tego podejmują przy skromnych srodkach finansowych sa po prostu wyjątkowi.Dobrze, ze moga sobie porozmawiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 10.06.2002 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Oj tak tak -internet pomaga. Chociaz jak zawsze można wykorzystać to narzędzie i do podłych celów. Jeżeli chodzi o forum no to myślę, że się sprawdziło i oby tak dalej. Mam nadzieję, że lista moich znajomych będzie dalej się powiększać tak samo jak wiedza, której nabywam czytając umieszczane tu wątki. Co do zdjęć to jak wykończę kliszę to będzie jeszcze kilka z naszego ostatniego spotkania. (Mam nadzieję, że uda się w przyszłości skompletować album ze wszystkimi budowami naszej grupy w tle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 16.06.2002 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2002 Jestescie wszyscy fantastyczni,wtedy kiedy zyczliwie wymieniacie swoje doswiadczenia i kiedy zartujecie.Watek o fetorze w lazience powala na kolana kazdy znany mi kabaret.Usmialam sie jak norka.Skorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts