mycha 29.07.2002 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Witam. Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej. Jestem na etapie wykańczania domu i szukam dobrego i taniego stolarza, który zrobi futryny obwiedniowe z sosny. Może ktoś mi pomoże, bo ostatni stolarz u którego byłam stwierdził, że to niemożliwe - jednym słowem wypiął się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 29.07.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Musisz sprecyzować region gdzie się budujesz - stolarz nie pojedzie 500 km coś robić na drugi koniec Polski.Sprecyzuj zatem gdzie stawiasz chatkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha 29.07.2002 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Buduję chatkę 25 km od Warszawy w kierunku południowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 29.07.2002 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Wybacz nie ten rejon. Napewno odpowiedzą Ci w klubie budujących w ok. W-wy. To bardzo prężny klub- podziwiać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts