amieszka 01.08.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Cześć wszystkim. Ja narazie tylko marzę o wybudowaniu domu. Po prostu nie stać mnie na to.Czytam Muratora i śledzę wszelkie rozwiązania.Poza tym kończę za pół roku studia budowlane więc może uda mi się mieć większą kontrolę w przyszłości na wykonawcami mojego domu. Pytanie tylko czy marzenia nie pozostaną tylko marzeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 05.08.2002 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Każdy z nas zaczynał od marzeń. Jeśli tylko zechcesz je zrealizować to ci się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.08.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Więcej wiary koleżanko, mnie teoretycznie też nie stać, ale małymi kroczkami... i coś z tego sie urodzi... zresztą najtrudniej podjąć decyzje... a potem jakoś już leci .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 05.08.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Uważam, że warto podjąć się ryzyka wybudowania własnego M. Małymi kroczkami, sposobem gospodarczym na pewno podołasz trudom budowy. Wybudowałem taką metodą D04, z drobnymi zmianami i na prawdę nie wiele mnie to kosztowało. Najważniejsze to kupno działki wraz z mediami, później dobry projekt...I po pewnym czasie dom już stoi. Gdybym patrzył na kosztorysy przed budową to nie podjąłbym się budowania. Kosztorys zakładał budowę za 150 tys, dom postawiłem za połowę tej kwoty. Życzę wytrwałości ! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: pawpiwo dnia 2002-08-05 12:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts