rudolf21 30.03.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Witamy, Jesteśmy z żoną nowi na forum - jako zarejestrowani (biernie przeglądamy wiadomości od około roku)Będziemy budować w Mysłowicach, tydzień temu złożyliśmy papiery o pozwolenie na budowę. Mamy nadzieję po świętach rozpocząć wykop pod fundament. Działka ma III kategorię szkód górniczych, więc nasz architekt z konstruktorem wymyślili fundament jak na schron Saddama wiązanie krzyżowe i poprzeczne + słupy żelbetowe; to samo w garażu (dom i garaż 2-stanowiskowy są osobnymi budynkami) Technologia - beton komórkowy (Żelisławice chyba) dach blachodachówka. W miarę postępu prac postaramy się o w miarę bieżące wiadomości oraz oczywiście prośby o porady tak a'propos - czy ktoś z Was buduje na Morgach - Mysłowice? Pozdrawiamy stałych i okazjonalnych uczestników forum M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2003 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Powodzenia w budowaniu:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 On 2003-03-30 22:31, magmar2003 wrote: Działka ma III kategorię szkód górniczych, więc nasz architekt z konstruktorem wymyślili fundament jak na schron Saddama wiązanie krzyżowe i poprzeczne + słupy żelbetowe; to samo w garażu (dom i garaż 2-stanowiskowy są osobnymi budynkami) A nie zadarliście z Jurasem W. Krzakiem jr., hę??? Trzymajcie się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 06.04.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Witam serdecznie.Ja też jestem zupełnie nowa w tym towarzystwie. Desperacko poszukuję bratniej duszy. A może tak założymy KLUB ZIELONYCH??? Z podziwem czytam wypowiedzi innych forumowiczów. Toż to prawdziwi fachowcy!!! Gdzie mi tam laikowi do nich!Ja co prawda przymierzam się do budowy pod Szczecinem, więc nie będziemy sąsiadami, ale "Łączę się z Wami bólu". Na pewno nam się uda, w końcu wszyscy kiedyś zaczynali.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts