Pestka 26.05.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 pozdrawiam grupę i dołączam się, gmnina stare babice ( peryferie), juz zaczełam , odezwijcie sie do mnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 26.05.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 cze pestka zachodze w glowe czy kupilas tam dzialke czy tam mieszkasz od dawna i w ktorym dokladnie miejscu sie budujesz.mam rodzine w starych babicach to moja ulubiona wioska w tym kraju mimo ze nic tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 27.05.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Zapraszamy do grupy kampinowskiej i warszawskiej - gdzei budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pestka 27.05.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Koło Bożecina na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts