madh 08.06.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Poszukuję bardzo solidnej brygady / firmy którą możecie mi polecić jako wykonawców instalacji CO / woda / gaz. Posiadam dom jednorodzinny (zamieszkany) i chce w nim zainstalować od podstaw CO i zaadaptować istniejąca instalację wod/kan do moich potrzeb. Poszukuję naprawde sprawdzonej ekipy - to jest takiej którą będzie można zostawić w domu i po moim powrocie z pracy zastanę jeszcze dom Prace planuję wykonać od 5 lipca i do tego czasu musze mieć wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 08.06.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam, MADH - jestes juz blisko Grupy Trojmiejskiej, ale to nie tu Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madh 09.06.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 no właśnie staram sie opanowac te forum ale pomimo mojej znajomości phpbb które tutaj jest zaimplementowane to jestem zawinięty jak naleśnik .... Witam, MADH - jestes juz blisko Grupy Trojmiejskiej, ale to nie tu Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 09.06.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witam, Sciezka jest nastepujaca: Strona glowna -> Klub Budujacy -> watek "Grupa Trojmiasto i Okolice" i tam my som . By dodac nowy post do watku trojmieskiego na dole strony wybierz klawisz ODPOWIEDZ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts