EDI-007 25.06.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Mieszkam w Policach. Będę budował się w PILCHOWIE. Pozdrawiam szczególnie sąsiadów ze Sławoszewa. "Kiej rzucita kamieniem od się to mię trafita". Dwa tygodnie temu dostałem wreszcie ze Starostwa w Policach pozwolenie na budowę. Było problemów co nie miara. BIUROKRACI. Budował będę z "SILKI M-18" Parterówka z zagospodarowanym poddaszem.Garaż dwustanowiskowy. Przy działce doprowadzony prąd.Stoi ZK3b. Woda - sieć osiedlowa - jest pozwolenie na budowę. Walczymu z Gminą bo partycypują w kosztach i oczywiście biurakracja wszechwładna ruszyła. Chcą nas naciągnąć na koszty by potem wszystko oczywiście BEZPŁATNIE przejąć. Projekt robiony w Szczecinie na zamówienie. Przeczołgałem architekta i konstruktora przez dwa lata, aż poprawili wszystkie błędy. Pozdrawiam wszystkich. Postaram się wejść w niedzielę. Niestety trzeba zarabiać "eci-peci" a mam wolny zawód. czyli agent UB.(czytaj: ubezpieczeniowy, a nie Urząd Bezpieczeństwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 25.06.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 EDI, fajny z Ciebie chłop, ale czy nie będzie Ci cieplej na Szczecińskiej, u Maksia? Jest tam naprawdę sporo fajnych ludzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.06.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Roman dlaczego mowisz ze u Maksia??? przeciez to grupa szczecińska a nie moja.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 25.06.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Tak mi się wypsło, chyba po dniu ojca cóś mi zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts