EDI-007 27.06.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Szukam ludzi z grupy szczecińskiej ( Szczecin,oraz kierunek na Police ) którzy są zaawansowani w budowie z SILKI M-18. Zwiedziłbym chętnie ich budowę jeżeli mają jeszcze "odkryte" ściany. Będę na pewno ciągną z tego materiału. Mam indywidualny projekt "zrobiony pod SILKĘ M-18. Proszę o kantakt na forum lub e-mailem.Pozdrawiam. EDI-007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.06.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 cześć - dołącz do grupy szczecińskiej;tam są silkowcy pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDI-007 03.07.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Dołączyłem.SILIKATOWCY z grupy szczecińskiej zgłoście się.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Cześć!Ja mam dom już prawie wykończony z silki 18 cm. Ale odkrytych ścian już nie mam - jest po tynkach i wełna na zewnątrz też pryklejona. Jak byś miał pytania, to pytaj na naszej grupie. Pozdrawiam!Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts