BMB 26.07.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Hej potrzebuję pomocy: szukam rzeczowego kierownika budowy któremu chce się przyjeżdżać na budowę i zna się na rzeczy z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 26.07.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 BMB, a ten kierownik to gdzie ma miec nadzór? w całym kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMB 27.07.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Sorki za zamieszanie - chciałam zamieścic ogłoszenie w grupie wielkopolskiej - ale coś nie wyszło. Kierownika szukamy z okolic Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 27.07.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 BMB,napisz do kroyeny może cos Ci poradzi a jest z Twoich terenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
technik68 07.01.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 hej jestem tu nowy i tak na prawdę to chciałem polecić kierownika budowy w białej liście firm proszę pomóżcie mi jak to zrobićdziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SuchyLas 04.02.2016 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Witam, jestem kierownikiem budowy z Poznania jeśli nadal ktoś szuka zapraszam do współpracyinż. Andrzej Piotrowski[email protected] Posiadam uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno - budowlanej do kierowania robotami. Klientom zapewniam wsparcie na każdym etapie realizacji procesu, od momentu wyboru Wykonawcy, weryfikacji kosztów, wykonania kosztorysu inwestorskiego, poprzez objęcie funkcji kierownika budowy aż do momentu zakończenia i uzyskania pozwolenia na użytkowanie. Dla Inwestorów, przy budowach których funkcję kierownika budowy objęła osoba z ramienia Wykonawcy proponuję objęcie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego, co pozwala na pełną bieżącą kontrolę i pewność co do jakości i zgodności z dokumentacją projektową, jak również pełną obsługę administracyjną budowy oraz na polecenie Inwestora właściwe rozliczenie budowy z firmą wykonawczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SuchyLas 04.02.2016 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Witam, jestem kierownikiem budowy z Poznania jeśli nadal ktoś szuka zapraszam do współpracyinż. Andrzej Piotrowski[email protected] Posiadam uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno - budowlanej do kierowania robotami. Klientom zapewniam wsparcie na każdym etapie realizacji procesu, od momentu wyboru Wykonawcy, weryfikacji kosztów, wykonania kosztorysu inwestorskiego, poprzez objęcie funkcji kierownika budowy aż do momentu zakończenia i uzyskania pozwolenia na użytkowanie. Dla Inwestorów, przy budowach których funkcję kierownika budowy objęła osoba z ramienia Wykonawcy proponuję objęcie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego, co pozwala na pełną bieżącą kontrolę i pewność co do jakości i zgodności z dokumentacją projektową, jak również pełną obsługę administracyjną budowy oraz na polecenie Inwestora właściwe rozliczenie budowy z firmą wykonawczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts