e_piter 25.08.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Witam wszystkich serdecznie To mój pierwszy raz na forum Muratora. Nie znalazłem nigdzie działu powitalnia wiec stąd mój post. Forum to kopalnia wiedzy.........ale trochę potrwa zanim połapię się w bałaganie panującym na stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 25.08.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 na stronach nie ma bałaganu jest tylko twórczy nieład I lepiej nie zaglądaj tu za często, bo się uzależnisz tak jak ja i wielu innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.08.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 e_piter - witamy serdecznie Uzależnienie od forum gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.08.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 No to napisz coś więcej o sobie. Gdzie budujesz, co budujesz , z kim...eee...budujesz...itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts