anick 08.12.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Zbliza sie gwiazdka i odwieczny problem: jaki prezent kupić! Wiec jeśli macie jakieś pomysły co można kupić np męzowi to proszę pochwalcie sie tą wiedza ze mną. Kreatywnosć niestety mi już sie wypaliła a nie chce kupować kolejnej koszuli, krawata, czy perfum. Będę wdzięczna za Wasze pomysły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.12.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jeżeli męż twój jeździ rowerkiem to polecam jakiś gadżet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 17.12.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 super pomysł tym bardziej ze w czerwcu przeprowadzimy sie na swoja wioske a tam na rolkach które mamy jeżdzić raczej nie bedziemy:)) dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 17.12.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Ja poproszę żony o jakieś elektronarzędzie (z tych tańszych) co go jeszcze nie mam, np. wyrzynarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts