Ania i Mariusz 03.10.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam, ja mieszkam już w Łomiankach od paru lat, ale buduję sie nieco dalej w okolicach Czosnowa, jestem na etapie oczekiwania na pozwolenia i czas rozejrzeć sie za ekipą, CZY MACIE TAKIE, które WARTO polecić, z któych byliście zadowoleni. Proszę będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANIEL 222 14.10.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witam, ja mieszkam już w Łomiankach od paru lat, ale buduję sie nieco dalej w okolicach Czosnowa, jestem na etapie oczekiwania na pozwolenia i czas rozejrzeć sie za ekipą, CZY MACIE TAKIE, które WARTO polecić, z któych byliście zadowoleni. Proszę będę bardzo wdzięczna. WITAM SERDECZNIE. JESTEM HANDLOWCEM Z DUŻEJ FIRMY BUDOWLANEI A DOKŁADNIE Z PSB DOMEX2.ZAOPATRUJEMY BUDOWY OD A DO Z.I JAK WIDAĆ PO ZADOWOLENIU NASZUYCH KLIENTÓW TO N A M WYCHODZI Z EKIPAMI WYKONAWCZYMI TEŻ MAMY KONTAKTY. POTRZEBNY JEST PROJEKT I WIEDZA NA TEMAT TEGO Z CZEGO BĘDZIE BUDOWANY WASZ UKOCHANY DOMEK Z CHĘCIĄ WAM DRODZY FORMUŁOWICZE POMOGĘ Z POWARZANIEM DANIEL mój nr.tl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Mariusz 14.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 witam, a więc jeśli chodzi o projekty to jest z muratora D12, a wykonany będzie z pustaka ceramisznego a na dach będziemy kłaść blachodachówk, jesli możesz nam pomóc w szukaniu ekipy to będziemy wdzięczni, na razie jesteśmy na etapie poszukiwań aby na wiosnę zacząć. a gdzie mieści sie Twój PSB? jeśli nasz kogoś kto zrobiłby wstępny kosztorys swoje pracy i materiałów to bardzo fajnie. CZEKAMY NA KONTAKT I POZDRAWIAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANIEL 222 15.10.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 witam, a więc jeśli chodzi o projekty to jest z muratora D12, a wykonany będzie z pustaka ceramisznego a na dach będziemy kłaść blachodachówk, jesli możesz nam pomóc w szukaniu ekipy to będziemy wdzięczni, na razie jesteśmy na etapie poszukiwań aby na wiosnę zacząć. a gdzie mieści sie Twój PSB? jeśli nasz kogoś kto zrobiłby wstępny kosztorys swoje pracy i materiałów to bardzo fajnie. CZEKAMY NA KONTAKT I POZDRAWIAMY Dzień dobry. kontakt tel.668-110-798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts